Wie ben ik

Mijn naam is Loren Vonk. Ik ben getrouwd met mijn allerliefste maatje Hans Walter.
Samen hebben wij twee ontzettende lieve en inmiddels al volwassen kinderen.  Een dochter en een zoon. Wat een rijkdom!

Op mijn 18de jaar maakte ikzelf een heftige periode mee. Ik werd namelijk zwaar depressief. Een gevecht met mezelf wat een half jaar duurde.  Uiteindelijk heeft het me ook heel veel gebracht. Na deze periode ben ik gaan studeren voor apothekersassistente. Een prachtig beroep. Ik ben in verschillende apotheken werkzaam geweest en in die tijd maakte we nog zelf cremes, capsules, zetpillen, zalven, etc. Superleuk!

Helaas raakte ik door vier miskramen en een voldragen zwangerschap volledig hormonaal uit balans. Mede door een chronische darmziekte, waardoor je dus bijna geen vitamines en mineralen goed opneem, en deze hormonale disbalans werd ik opgenomen. Een traumatische ervaring en door de enorme vele medicatie die ze me daar toediende heb ik een “bijna dood ervaring” doorgemaakt. Na vele levens te hebben gezien kwam ik in een andere dimensie terecht waar ik zwevend liep in een prachtig bloemenlandschap. Heel sereen! Ik kwam terecht bij een bankje waar mijn opa zat en mocht daar heel veel liefde en licht ervaren.

Na deze ervaring is mijn leven enorm veranderd. Ik was altijd al helder in het horen, zien en voelen, maar na deze ervaring werd ik nog hooggevoeliger.

Ik heb nagenoeg geen angsten meer en ben zeker niet meer bang om dood te gaan, want dood is niet dood maar we gaan gewoon verder in een andere dimensie. Dit is voor mij geen geloof maar een weten dat het zo is! Als ik eraan terug denk aan die prachtige ervaring krijg ik een grote glimlach op mijn gezicht. Mede door lezingen van Pim van Lommel, cardioloog en onderzoeker naar bijna dood ervaring (BDE) durf ik nu steeds meer over deze ervaring te vertellen. Hopelijk komt er veel meer bekendheid hierover, want er zijn vele mensen die dit ook hebben meegemaakt maar er niet over durven te praten. 

Ik heb na de geboorte van mijn zoon contact gehad met een professor gynaecologie dr. Haspels die onderzoek gedaan heeft naar de hormonale disbalansen van een vrouw zoals PMS en PPD en PPP. Hij heeft mij een progesteron voorgeschreven waardoor ik volledig terug kwam in balans. Vele jonge vrouwen komen in de problemen door het gebruik van de anticonceptiepil waar soms veel oestrogeen in zit en zo raken ze volledig uit balans. Door mijn eigen ervaring en kennis op dit gebied kan ik je helpen om te kijken wat de oorzaak is en een oplossing hier voor vinden.

Ik heb van vele lieve mensen die mijn dierbaar waren afscheid genomen en zo ook in  2005 van mijn vader. Hij kwam vrij snel door om zich te laten horen dat hij er nog gewoon was. Bijzonder mooi en dankbaar dat ik dit mag beleven op deze manier.  In 2013 heb ik ook afscheid genomen van mijn lieve en zorgzame moeder. Door de diepe rouw kwam ik erachter dat ik mocht leren om meer van mezelf te houden. Dit is één van de belangrijkste lessen in ons leven. Houden van jezelf! 

Zelf heb ik heel veel geleerd van de boeken en youtube filmpjes van Louise Hay en Wayne Dyer. Zij hebben allebei heel veel betekend voor miljoenen mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

In die tijd die volgde heb ik verschillende opleidingen en cursussen afgerond zoals:

Intuitieve ontwikkelingscursussen en mediamieke opleidingen heb ik tevens gevolgd om met mijn hooggevoeligheid te weten te komen wat ik hiermee kan doen en hoe te handelen. Wanneer het zich aandiend kan ik in combinatie met een behandeling een healing en reading geven. Zo voor een ieder een persoonlijke behandeling. 

Door alle opleidingen heb ik mezelf na 22 jaar genezen van mijn chronische darmaandoening “colitus ulcerosa” 

Ik had ook altijd enorme zenuwpijnen in mijn voeten en mijn lijf, waardoor ik altijd pijn had met lopen. Mede door de holistiche aanpak, emoties opruimen uit je systeem, minder gluten, zuivel en suiker en een aanvulling van vitamines en mineralen ben ik pijnvrij. Geniet ik volop van het leven en de natuur en ben ik enorm dankbaar, dat ik nu zelf mensen kan bijstaan om meer balans in hun leven te creëren en zo gelukkig en gezond door het leven te gaan.

Dankbaar voor alles wat ik heb meegemaakt, want het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Ik heb geen angst en leef steeds meer in vrede, onvoorwaardelijke liefde en geluk. Natuurlijk heb ik ook nog steeds mijn lessen te leren en dat is zoals het leven ook bedoeld is, dat is LEVEN.

Bel voor een afspraak en ervaar een mooie, bijzondere en een effectieve behandeling!