Sensi Therapie

Sensi therapie hanteert een standaard behandelprotocol dat tot doel heeft om de mens als geheel te behandelen.

Sensi therapie is gericht op de vragen van deze tijd.

– wat niet in het lichaam thuishoort – eruit halen

– wat tekort is – aanvullen

– behandelen zodat balans ontstaat

Een therapie die de hele mens behandeld en niet (alleen) zijn ziekte.

Mijn Behandelingen

Sensi therapie is voor een ieder die lichamelijk of psychische klachten heeft, maar ook bijv. “gedragsproblemen” Een groot aantal kinderen en volwassenen heeft last van overgevoeligheden voor voeding, indrukken uit de omgeving, enz. 

Het helpt je bij burn-out, stress, depressie, slaapproblemen, gedragsproblemen, angsten, onzekerheid, moeheid, allergieen, migraine, ADHD, autism, eczeem, astma, etc. 

De behandeling kan bestaan uit één of meerdere alternatieve therapieen die op dat moment nodig zijn. Uit ervaring is gebleken dat Sensi therapie vaak in enkele sessies resultaat geeft.

 Hieronder een aantal van de behandelingen die ik vaak toepas naast vele andere behandelingen zoals: verzamelpuntcorrectie; energie herstellen; harmonieprotocol; pijnprotocol; burn-outprotocol; sensi belly protocol; current life clearance; past life clearance

Drukpunt-massage

Op het lichaam zitten bepaalde meridiaan punten. Wanneer deze pijnlijk zijn bij aanraking met lichte druk dan kan er gekeken worden welk thema hier achter ligt. Vaak is het zo door bewust wording de pijn kan verminderen.

Holistic pulsing

Wanneer er in het lichaam blokkades zitten kunnen deze door zacht schudden losgemaakt worden en kan de energie weer door ons lichaam stromen.

Het continue ritme van het pulsen kan leiden tot een diepe meditatieve staat, kalmerend voor het zenuwstelsel en het stimuleert het loslaten van gifstoffen uit het lichaam.

In combinatie met speciale muziek, die door de trillingen de energie in het lichaam positief beinvloed.

Edelstenen therapie

Op je gevoel zoek je zelf verschillende edelstenen uit die op je lichaam gelegd worden. Edelstenen kunnen heel diep doorwerken op onze diepere emotionele laag. Zo worden er ladingen opgeschoond en ontstaat er harmonie tussen lichaam en geest.

 

Sensi Stress Release

Waar we met SSR gebruik van maken is NIET onze eigen kracht, maar de kracht uit de matrix, die bevat alle energie van het universum en is direct vrij ter beschikking als je er aan koppelt en dan zelf loslaat. Het werk wordt ingezet door jouw intentie en uitgevoerd door de matrix.

Jij draait de contactsleutel om en de motor van de matrix start. Die motor levert veel meer kracht dan jij ooit zou kunnen ontwikkelen, maar JIJ hebt de controle. 

Jouw overtuigingen, geloof en gedachten scheppen de realiteit dus jouw gedachten worden waar, zodra je ze met overtuiging denkt en voelt. 

De grootste kracht zit dus in woorden en gedachten. Laat ze dus positief zijn!

E.F.T

De Emotional Freedom Techniek (E.F.T) is een kloptechniek die is gericht op het vrijmaken van emotionele ladingen. Deze techniek is toepasbaar bij klachten zoals angst, verdriet, trauma`s, lichamelijke klachten en verslavingen.  

Het doel van E.F.T. is loslaten van negatieve emoties en lichamelijke pijn.

Onder het uitspreken van een kort zinnetje wat de kern van het probleem samenvat, worden op bepaalde punten op de handen, gezicht en bovenlichaam zachte tikjes gegeven om zo vastzittende emoties los te maken en er balans voor in de plaats mag komen.

Een soort reset van je onderbewustzijn.

Voeding- & allergiemeting

Het lichaam kan vol zitten met giftige stoffen (tgv inentingen, voeding, middelen, straling enz).

Met een bio sensor meet ik welke voedingsmiddelen een allergie of intolerantie veroorzaken. 

Door deze tijdelijk of helemaal weg te laten kan het lichaam de mogelijkheid krijgen om te ontgiften, zodat de balans hersteld kan worden.

Daarnaast in combinatie met supplementen kan er een sneller herstel gecreeerd worden.

 

Ter informatie / Belangrijk / Disclaimer: Alle behandelingen bij Praktijk Reflection zijn bedoeld als aanvulling op de reguliere methoden. Het is belangrijk in contact te blijven met uw huisarts of specialist. Uw therapeut zal u daarin altijd ondersteunen.