Recensies

Ilonka
Lees verder
Als je een hulpvraag heb, bij wie of waar dan ook, dan is het belangrijk dat er een klik is. Voor mij als hsp-er gaat dit enorm op. Loren, van Praktijk Reflection, gaf mij een vertrouwd en fijn gevoel. Daardoor voelde het veilig om mezelf open en kwetsbaar op te stellen, waardoor het nog meer mogelijk was om de diepte in te gaan en er geheeld kon worden. Zeker een aanrader!
Claudia
Lees verder
In een tijd waar ik vage klachten had heeft Loren mij meerdere keren "doorgemeten" en behandeld. Ik was daarna altijd zeer moe, maar kreeg hier zoveel rust van. Mijn hoofd was leeg en de klachten verdwenen, waardoor ik weer meer energie kreeg. Voor een cupping massage en een hotstone massage kan ik ook bij haar terecht. Loren is een hele lieve en hartelijke vrouw en ze straalt rust uit. Ze luistert echt en neemt de tijd voor je.
Dimitri
Lees verder
Mijn zoon (Dimitri) was 12 jaar toen hij voor het eerst bij Loren kwam. Hij heeft ADHD en was erg druk en had veel boze buien. Hij sliep heel slecht en heeft meerdere behandelingen gehad. Hij kreeg homeopatische pilletjes waar hij rustiger van werd en minder boze buien had. Ook kreeg hij druppels om beter te slapen en dat werkte ook heel goed, wat zijn gedrag en concentratie ten goede kwam. Loren leerde hem om goed te aarden en zich af te sluiten voor prikkels van buitenaf. Hij vroeg ook zelf wanneer hij weer heen mocht dan had hij dat nodig. Ze is altijd superlief voor hem en geeft hem zelfvertrouwen, dat hij het goed doet en goed is zoals hij is en dat hij mag zijn wie hij is. Het mooiste van alles is dat sinds hij bij Loren in behandeling is zijn medicatie niet meer opgehoogd is.
Anoniem
Lees verder
De sfeer in haar praktijk is erg fijn, dat komt mede doordat Loren een vrouw is bij wie je je snel op je gemak voelt. Ze luistert naar je en past diverse manieren toe om je te helpen bij de klachten. Ze heeft mij erg goed geholpen en daar ben ik haar nog steeds erg dankbaar voor.
Mandy Vis
Lees verder
Ik heb zeer goede ervaringen gehad bij Praktijk Reflection. Loren is een hele fijne vrouw die mij geholpen heeft om een grote stap in de juiste richting te zetten. Dit was alleen nog maar via beeldbellen. Ik kan zelf niet wachten om langs te komen in de praktijk. Voor een lieve, fijne, zachte, vertrouwelijke coach ben je hier aan het goede adres.
Sonja
Lees verder
Mijn ervaring bij Praktijk Reflection van Loren is alleen maar positief. Ze heeft mij laten inzien dat het goed is wat ik doe 🙏Je bent compleet, perfect en goed zoals je bent🙏 gaat nog wekelijks door mijn hoofd. Verder heeft ze mij advies gegeven omtrent voeding en mij geadviseerd om eventueel extra vitamines te gaan gebruiken. Die ze eveneens voor je kan verzorgen. Ze reageert snel op de berichten die je stuurt naar haar mobiel. Kortom een zeer positieve ervaring heb ik bij Loren.
Nancy
Lees verder
Als je een behandeling bij Loren Vonk hebt ben je in goede en liefdevolle handen. Loren stelt je erg op je gemak, geeft advies over eventuele voedingssupplementen. Wat heel prettig is dat de keus echt vrij is of je daar gebruik van wil maken. Niets moet en alles mag. De behandelingen die Loren verricht zijn kundig, respectvol en prettig. Ze neemt ruim de tijd voor haar behandelingen en doet het met veel liefde. Wat zeker te benoemen valt, dat ik al na 1 behandeling heel veel vooruitgang maakte. Ik ben erg tevreden.
Previous
Volgende